Exchange Square, London

Location: Exchange Square, London
Project: Exchange Square Renovation
Client / Consultant: DSDHA
Contractor: Maylim Ltd.

DESCRIPTION

In 2021, Exchange Square, located near Liverpool Street Station, London, was renovated. This is a 1.5-acre green space with a mix of planting and seating. It provides a relaxing break from the energy of London. For this project, Kent Stainless provided Slot Drain with Circular Lifting Eyes on Recessed Access Boxes, Single and Multi-Tray Paver Manhole Covers with Square Corners, Circular Speaker Covers and Hinged Recessed Covers.

We supplied Type 5 In-Ground Units (IGUs) which can supply power and data for open-air event spaces and exhibition spaces, Kent Stainless fabricated seating consisted of black-weathered galvanized stainless steel and timber.

Also supplied were bespoke Recessed Tree Pits, and Stainless-Steel Handrail with WebNet Wire Mesh Infill and LED light pods.

Suggested links for similar projects

View more of our Public Realm Projects

READY TO DISCUSS YOUR
NEXT PROJECT?

Request MORE INFORMATION ON

this project

Exchange Square, London

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

I prefer to email my enquiry direct.